Anton Säwström - Amazon konsult

Anton Säwström

Strategisk Amazonkonsult

“Vad är Amazon, varför ska jag finnas på Amazon och vad betyder FBA och FBM? Hur annonserar man på Amazon och varför hamnar inte min produkt högst upp när jag söker på den? Frågorna kan vara många och tiden och kunskapen kanske inte alltid finns. Jag vill gärna höra vilka utmaningar och mål du har. Boka en 30 min kostnadsfri konsultation så ser vi om vi är en match.

Språk

Svenska och Engelska.

Erfarenheter

  • Administration
  • Annonsering
  • Amazon-SEO
  • Strategi

Mer info från Anton

Drömmer du om att 2021 ska bli ditt bästa försäljningsår någonsin? Ser du affärsmöjligheterna med Amazon men vet inte hur eller var du ska börja? Behöver du utveckla din strategi, annonsering eller SEO på Amazon?

Jag hjälper dig att:

  • Sköta hela registreringsprocessen
  • ​Analysera din marknad på Amazon
  • Ta fram en vinnande strategi
  • ​Utveckla din SEO
  • ​​Utveckla din annonsering
  • Sköta all administrering kring Amazon

Boka en 30 min kostnadsfri konsultation.

Jag har fjorton års erfarenhet av digital marknadsföring från kommunikationsbyrå, kommunikationsavdelningar samt som kommunikationsstrateg och kommunikationschef i offentlig verksamhet. Jag har tidigare jobbat mycket med Google Ads, Youtube och sociala medier men nu fokuserar jag helt på Amazon.

Kontakta Anton

Share This