Laura Ramadani

Amazon-konsult/strateg

“Erfaren marknadsstrateg med fokus på SEM och SEO inom både Google Ads och Amazon. Jag erbjuder hjälp att utvecklas på både nationell och internationella marknader. Behöver du och ditt företag hjälp att utvecklas inom följande områden så hjälper jag er gärna.”

Språk

  • Svenska
  • Engelska
  • Albanska
  • Franska (grundläggande)

Erfarenheter

  • Amazon administration
  • Annonsering
  • Amazon-SEO
  • Strategi

Mer info från Laura

Hej!

Mitt stora intresse av marknadsföring och strategier började redan innan jag började studera. Efter min utbildning som E-commerce Manager på IHM Business School började jag arbeta som marknadsstrateg. Rollen innefattade allt från att utföra marknadsanalyser på flertal marknader till att skapa marknadsstrategier. Detta gav mig djup insyn i hur sök- och köpbeteendet ser ut på olika marknader. Med åren blev mitt främsta fokus SEM och SEO på Google Ads och så småningom startade jag även upp Amazon på ett flertal marknader och styrde upp med SEM och SEO även där. Med tiden har intresset för båda systemen växt och i takt med detta växte min vilja att lära ut inom dessa områden.

Som yrkesperson är jag organiserad och älskar att jobba mot uppsatta mål. Öppen och tydlig kommunikation mellan mig och företaget värderar jag starkt då det blir en bra grund för nya och kreativa idéer!

Kontakta Laura

Share This