HeroWave Startar

Written by Anton Kimfors

TopChamp startar

 

Amazon lanserade i Sverige 28e Oktober 2020 och har inneburit att mängder med Svenska företag nu velat ta sig an marknaden. Stora som små företag vill ta sig in på marknaden och det är inte självklart hur man skall göra alltid. Bara att ta sig in på plattformen och lista alla produkter kan vara svårt för många företag. Att sen optimera SEO, annonser, konvertering och strategi är ännu mer jobb. Många företag, stora som små, har därför valt att hjälp av konsultbyråer.

Jag heter Anton Kimfors och driver SellWave.se, en webbyrå som hjälper svenska e-handlare att komma ut och lyckas på Amazon. SellWave har aldrig haft så många förfrågningar från kunder som just nu. Vi har tyvärr inte tiden och möjligheten att hjälpa alla företagen som kontaktar oss. Det gör ont varje gång jag eller någon annan hos SellWave behöver tacka nej till ett uppdrag. Självklart vill vi att alla som vill sälja på Amazon med maximalt resultat skall få den hjälpen de behöver. Detta är anledningen till att vi startar HeroWave.

 

Vad är HeroWave?

HeroWave är en plattform för dig som e-handlare att hitta en Amazon-expert som kan hjälpa dig och ditt företag att lyckas på Amazon. Det är också en plattform för dig som konsult att hitta spännande nya projekt där du kan leverera värde och maximera resultat. Alla konsulter som listas på HeroWave har gått igenom en intervju process med oss och erbjuds dessutom hjälp från SellWave med att leverera delar av de tjänsterna som kan komma behövas.

Vår vision är att HeroWave skall vara den plattformen för e-handlare som vill hitta duktiga konsulter inom Amazon. Det skall vara snabbt, smidigt och säkert. Du som e-handlare skall känna dig säker på att experten du tar hjälp av kan leverera vad som utlovas. Vi är ett i väldigt tidigt skede och är hungriga och glada över att kunna lansera denna plattformen.

 

Jag hoppas att du vill vara en del av HeroWave. Om du har några som helst frågor, funderingar, tips eller problem så kan du lätt nå mig på anton@sellwave.se. Ha det bäst!

Välkommen till HeroWave!

Här kan du hitta Sveriges bästa Amazon experter och få den hjälper du och ditt företag behöver. Du kan hitta alla experter här.

Ifall du behöver hjälp med Amazon är du varmt välkommen att kontakt oss.

Om du själv vill lära dig mer om Amazon så rekommenderar vi SellWaves blogg.

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Skriven av:

Anton Kimfors

anton@sellwave.se

Grundare av HeroWave, SellWave och Facebook-gruppen Amazon FBA – Sverige. Han driver även sin YouTube-kanal där han hjälper och diskuterar med tittare kring Amazon.

SENASTE PÅ BLOGGEN

Läs de senaste inläggen på bloggen eller se alla inlägg här

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Share This